Ο Νικολάου, οι αξιώσεις του Ολυμπιακού και το report των Άϊντραχτ & Χόφενχαϊμ...

Ο Νικολάου, οι αξιώσεις του Ολυμπιακού και το report των Άϊντραχτ & Χόφενχαϊμ...

Ο Νικολάου, οι αξιώσεις του Ολυμπιακού και το report των Άϊντραχτ & Χόφενχαϊμ...

bet365

Ο Δημήτρης Νικολάου παρότι δεν έχει κάνει καλή χρονιά ως project, ηλικία και δυνατότητα εξέλιξης έχει μπει στα scouting reports ομάδων όπως οι Άϊντραχτ και Χόφενχαϊμ. Ο Ραμαντάνι και τα ποσά που θα ήθελε ο Ολυμπιακός.
Δεν είναι... μυστικό πως καιρό τώρα και ο Νικολάου έχει προσελκύσει γερμανικές ομάδες, κάτι που είχε γίνει και με τον Ανδρούτσο. Ο νεαρός διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού - οποίος παίζει και αριστερό μπακ - δεν προέρχεται από μία καλή σεζόν, ωστόσο όπως κα στο πρόσωπο του Ρέτσου οι Γερμανοί βλέπουν τις προοπτικές εξέλιξης και το πως εάν δουλέψει ακόμα πιο σκληρά μπορεί να σταθεί σε καλύτερο επίπεδο. Σε αυτήν την βάση λοιπόν ο 19χρονος ύψους 1.88 μέτρων Δημήτρης Νικολάου έχει μπει στα scouting reports ομάδων όπως η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Χόφενχαϊμ. Στην μανατζερική πιάτσα δεν θεωρούν καθόλου απίθανη μία μεταγραφή του στην Γερμανία φέτος παρότι δεν ήταν τόσο καλή η σεζόν του.
Είναι εξάλλου γνωστό πως τα δικαιώματα του Νικολάου είναι πια στο γραφείο του πανίσχυρου Φάλι Ραμαντάνι που έχει καλές διασυνδέσεις και στην Γερμανία αλλά στην Ιταλία σχετικά με τέτοια projects και πιτσιρικάδες. Ο Ραμαντάνι έχει κλείσει και παίκτες όπως ο Ρέτσος στο γραφείο του και γενικότερα δουλεύει με νέα ταλέντα και από την Ελλάδα. Εξάλλου είναι ο agent που έχει πετύχει γενικά καλά και μεγάλα deals και στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι θα συζητούσαν την παραχώρηση του Νικολάου με ένα ποσό από τα 3 έως τα 5 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 15% ή 20%. Σε αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε έγινε και η προσθήκη του νεαρού Ευαγγέλου. Για την περίπτωση που ο Νικολάου έχει τέτοια ζήτηση στην Γερμανία ώστε να μην μπορεί να μπει stop στην αποχώρησή του. Σε μία τέτοια περίσταση ο Παπέ Σισέ θα είναι ο 3ος στόπερ, ο Ευαγγέλου ο 4ος και θα κλείσουν και 2 στόπερ από την αγορά του εξωτερικού. Εάν βέβαια μείνει ο Νικολάου θα είναι 4ος στόπερ πίσω από τον Παπέ Σισέ και ο Ευαγγέλου μάλλον θα πάει δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα