Μίχελ: «Στην Ελλάδα δεν αρκεί να έχεις την καλύτερη ομάδα»

Μίχελ: «Στην Ελλάδα δεν αρκεί να έχεις την καλύτερη ομάδα»

Gazzetta team
Μίχελ: «Στην Ελλάδα δεν αρκεί να έχεις την καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα το 50ο έτος της ηλικίας του και με δηλώσεις στην πατρίδα του κάνει λόγο για «δικτατορικές συμπεριφορές ομάδων στην Ελλάδα».

Ο Λούμπος Μίχελ, με αφορμή τα 50α γενέθλια του, μίλησε στην εφημερίδα «sport» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη φετινή χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Καταρχήν, νιώθω πιο νέος από όταν ήμουν 40 ετών. Ίσως γιατί πριν από λίγους μήνες έγινα παππούς και έχω μια νέα πηγή έμπνευσης και ζωντάνιας», σχολίασε αρχικά ο Σλοβάκος παράγοντας, που τον περασμένο Σεπτέμβριο απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι.

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ είπε ότι: «Ο ΠΑΟΚ, είναι όπως η Σαχτάρ, έχει την φιλοδοξία να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Θέλει να εδραιώσει το όνομα του στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, δεν είναι αρκετό να έχεις την καλύτερη ομάδα για να κερδίσεις το πρωτάθλημα...», τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου.

«Εχω μείνει έκπληκτος από τον αντίκτυπο που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για διαφθορά, αλλά δεν το έχω ξαναδεί. Δεν περίμενα να υπάρχει ένα τόσο μεγάλο όριο ανοχής για τη… δικτατορία ενός ή δύο συλλόγων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα