ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
O Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ουζουνίδη

O Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ουζουνίδη

O Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ουζουνίδη

Τίτλοι τέλους στην θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να αποχαιρετά τον 49χρονο τεχνικό.

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι τίτλοι τέλους της θητείας του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό έπεσαν και επίσημα την Τετάρτη. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε ο 49χρονος τεχνικός στα γραφεία της ΠΑΕ για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του, εκδόθηκε η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη.

Η Παναθηναϊκή Οικογένεια του εύχεται εγκάρδια  κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

Λίγο αργότερα, τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποχαιρέτησε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δήλωσή του... 

"Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ'όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο Απήλιο και νομίζω ότι οι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο, που με τις γνώσεις και τη βοήθειά του συνέβαλε στη σωστή λειτουργία της ομάδας, όπως και στους εργαζόμενους στο «ΑΠΗΛΙΟΝ για την συνεισφορά τους όλο αυτό το διάστημα".