Η Στουτγκάρδη για Ανσαριφάρντ και ο Τάσος Δώνης...

Η Στουτγκάρδη για Ανσαριφάρντ και ο Τάσος Δώνης...

Η Στουτγκάρδη για Ανσαριφάρντ και ο Τάσος Δώνης...

bet365

Η Στουτγκάρδη σύμφωνα με γερμανικές πηγές βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τον Ανσαριφάρντ εισπράττοντας την απάντηση πως για τον παίκτη απαιτούνται πάνω από 6 εκατ. ευρώ με την υπόθεση να συνδέεται με τον Τάσο Δώνη.

Το γερμανικό ενδιαφέρον συνεχίζει να υφίσταται για τον Ιρανό killer του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Γερμανία η Στουτγκάρδη έκανε διερευνητικού τύπου κρούση για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για να πάρει την απάντηση από τον Ολυμπιακό ότι χρειάζονται πάνω από 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη. Επίσης η Στουτγκάρδη εμφανίζεται να έχει την πρόθεση να συνδέσει με την υπόθεση αυτή τον Τάσο Δώνη... Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός είχε φέτος 18 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ και οι Γερμανοί φέρονται να δίνουν χρήματα αλλά και να σκέφτονται τον Δώνη για ανταλλάγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα