Ο Παναιτωλικός αγόρασε και χαρίζει σε σχολείο ρομποτικό εξοπλισμό!

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός αγόρασε και χαρίζει σε σχολείο ρομποτικό εξοπλισμό!

bet365

Δείχνοντας για άλλη μια φορά την έντονη δράση που αναπτύσσει κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, ο Παναιτωλικός στέκεται ξανά στο πλευρό των μαθητών και στηρίζει εμπράκτως τις καινοτόμες ιδέες!

Ο Παναιτωλικός για το Αγρίνιο και γενικότερο για την Αιτωλοακαρνανία δεν είναι απλά ο εκπρόσωπος της περιοχής στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, που από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του έως και σήμερα είναι αρωγός σε όλες τις στιγμές και τις προσπάθειες. Στον σύλλογο καμαρώνουν για τον χαρακτηρισμό Φιλεκπαιδευτικός και φροντίζουν εμπράκτως να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Αυτή την φορά ο Παναιτωλικός προχώρησε στην αγορά ρομποτικού εξοπλισμού προκειμένου να τον προσφέρει σε δημοτικό σχολείο της πόλης με σημαντική δράση στην Εκπαιδευτική Ρομποτική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινιώτικου συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει:

«Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα τιμά πάντα το «Φ» στον διακριτικό τίτλο του, που τον καθιστά μοναδικό αθλητικό σύλλογο με Φιλεκπαιδευτική δράση και προσφορά στην κοινωνία. Με πολλές πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο αυτό, ο Παναιτωλικός βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζοντας πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις της.

Παρακολουθούμε την προσπάθεια των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, που με τη βοήθεια του Εκπαιδευτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων, αναπτύσσουν σημαντική δράση στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού. Προσπάθεια που τη σχολική χρονιά 2016-2017 τους οδήγησε στη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας και στη 2η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Την τρέχουσα σχολική χρονιά κατέκτησαν την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας.

Οι διακρίσεις τους αποκτούν πολύ μεγάλη αξία, επειδή το Σχολείο τους δεν διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει την προσπάθειά τους, την οποία συνεχίζουν με επιμονή και μεγάλη διάθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, θέλοντας να βοηθήσει τους μαθητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο που αγαπούν, προχώρησε στην αγορά του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού. Η παράδοσή του θα γίνει με επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο από αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στις 12.30 μ.μ».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED