Πρόταση από Γερμανία για Τριάδη, ενδιαφέρον και από ομάδες της Super League!

Πρόταση από Γερμανία για Τριάδη, ενδιαφέρον και από ομάδες της Super League!

bet365

Για την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ξάνθη κινείται η Καϊζερσλάουτερν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Περιμένει κάτι καλύτερο από την Super League ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Παρελθόν από την Ξάνθη έπειτα από έξι χρόνια αποτελεί ο Παναγιώτης Τριάδης, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από γερμανικές ομάδες την στιγμή που το όνομα του βρίσκεται στην ατζέντα συλλόγων και της Super League.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Ξάνθη καταγράφοντας 96 συμμετοχές, 8 γκολ και 16 ασίστ.

Για την απόκτηση του Τριάδη έχει κινηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο γερμανοθρεμμένος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως τον είχε τσεκάρει και ο Ολυμπιακός, ενώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον γνωρίζει από την συνύπαρξη τους στην Ξάνθη και έχει εξαιρετική άποψη για τον πρώην παίκτη της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Καϊζερσλάουτερν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, ενώ την περίπτωση του εξετάζουν Ντάρμσταντ, Κολωνία και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω τους παντες, από τους συμπαίκτες μου. τους προπονητές και το προσωπικό μέχρι την διοίκηση για τα 6 χρόνια που πέρασα εδώ, παίζοντας 96 παιχνίδια για την ομάδα. Ήταν μια διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της. Υπήρξαν μεγάλες στιγμές αλλά και κάποιες άσχημες που προήλθαν περισσότερο από τραυματισμούς.

Εύχομαι στην ομάδα τίποτα λιγότερο από επιτυχία. Αλλά θα ήθελα με αυτή την αφορμή να πω, ότι θα ευχόμουν οι φίλαθλοι να υποστήριζαν περισσότερο την ομάδα. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα με τόσο μεγάλη επιτυχία, να μην παίρνει την υποστήριξη που της αξίζει», έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Παναγιώτης Τριάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα