Όλα δείχνουν Χάβο στον Απόλλωνα

Όλα δείχνουν Χάβο στον Απόλλωνα

bet365

Ο 48χρονος τεχνικός προβάλει ως το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει τον Απόλλωνα. Ίσως και μέσα στην ημέρα υπάρξουν εξελίξεις

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε ρυθμούς προπονητή «ζουν» στη Ριζούπολη και από στιγμή σε στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις. Πλέον ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Απόλλωνα είναι ο Μάκης Χάβος.

Η περίπτωση του 48χρονου κόουτς δείχνει να προκρίνεται, αφού από την αρχή «έπαιζε» εκείνος και ο Γιάννης Πετράκης. Οι εξελίξεις «έτρεξαν» και ο Χάβος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τις επόμενες ώρες – πάντα ένα deal τελειώνει με τις υπογραφές – ο επόμενος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα