«Να είμαι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς»

«Να είμαι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς»

Gazzetta team
«Να είμαι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς»

bet365

Ο Αντρέ Μαρτίνς μίλησε για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού, τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για το μέλλον του στους Περαιώτες.

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει να βλέπει πρέσινγκ όταν η ομάδα του δεν έχει την μπάλα. Αυτές είναι καλές ενδείξεις για να κάνει καλή δουλειά σε ένα κλαμπ μεγάλου μεγέθους, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Παλεύω καθημερινά για να βρίσκομαι στις επιλογές, αλλά θα τα καταφέρω μόνον αν κάνω καλή δουλειά κι όχι επειδή είμαστε συμπατριώτες. Ο Ολυμπιακός παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, γι' αυτό και όλοι θέλουν να τη νικήσουν», ανέφερε ο Πορτογάλος μέσος στην «Record»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα