Ο Ταχτσίδης άλλαξε φωτό προφίλ βάζοντας φανέλα της Εθνικής (pic)

Ο Ταχτσίδης άλλαξε φωτό προφίλ βάζοντας φανέλα της Εθνικής (pic)

bet365

Λίγη ώρα μετά την πληροφόρηση πως ο Ταχτσίδης κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο διεθνής μέσος άλλαξε φωτό προφίλ και έβαλε μία της Εθνικής, κάτι που μπορεί να δείχνει άμεσες εξελίξεις...
Ο διεθνής μέσος ως γνωστόν κλήθηκε σε απολογία για παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Κυριακής μετά το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΣ. Τα πράγματα για τον Ταχτσίδη δείχνουν ιδιαίτερα ζόρικα.
Πάντως μετά την σχετική ενημέρωση ο εν λόγω παίκτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook άλλαξε την κεντρική φωτό βάζοντας μία της Εθνικής αντί του Ολυμπιακού που είχε... Μία ενέργεια που μπορεί να έχει να κάνει με το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής αλλά που όμως μπορεί να σημαίνει και εξελίξεις σε σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς έγινε πολύ κοντά χρονικά με την πληροφόρηση για την κλήση του σε απολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα