«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσφέρει» (pics)

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσφέρει» (pics)

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσφέρει» (pics)

bet365

Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και την σέντρα του αγώνα με τον Πλατανιά συγκεντρώνονται τρόφιμα, μπροστά από την Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας, στα πλαίσια της «Ημέρας ΠΑΟΚ».

Για έβδομη σερί χρονιά, με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, συγκεντρώνονται τρόφιμα, προκειμένου αυτά να δίνονται για τα συσσίτια που επιτελούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Λαγκαδά και Κασσάνδρειας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου συμμετέχει στην «Ημέρα ΠΑΟΚ», με το μότο των «ασπρόμαυρων» να είναι το: «Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει, αλλά συνεχίζει να προσφέρει», με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας πλήθος τροφίμων.

Για την εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού, ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, οποίο ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, για την κοινωνική του προσφορά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει, αν και φέτος δεν γιορτάζει… Και πώς να γιορτάσει, όταν το πρωτότοκο παιδί του πλήττεται και αδικείται… Ο ΠΑΟΚ, σύσσωμος, με αυτή την εκδήλωση, επιτελεί κοινωνικό έργο, όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για να συγκεντρώσει τρόφιμα και να τα διαθέσει στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της περιφέρειάς μας, η διανομή των οποίων επιτυγχάνεται μέσω των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ, διότι εδώ βλέπουμε ότι προσφέρουν τρόφιμα όχι μόνο οι βιομηχανίες, οι βιοτεχνίες, οι έμποροι, αλλά και άνθρωποι απλοί, προσφέροντας ό,τι περισσότερο μπορούν. Θέλω να ευχαριστήσω, εκτός από όλους αυτούς που προσφέρουν τρόφιμα, δύο ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τον κ. Άλκη Ησαϊάδη και τον κ. Άκη Μπεκιάρη, οι οποίοι εδώ και εφτά χρόνια δουλεύουν επί μήνες κάθε χρόνο σκληρά και αγωνίζονται για να συγκεντρωθούν αυτά τα τρόφιμα, τους ευχαριστώ και τους εύχομαι να είναι συνέχεια κοντά σε αυτή την ενέργεια που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Επιλέξαμε τη σημερινή ημέρα για την εκδήλωση, καθώς είναι η αγωνιστική που ο ΠΑΟΚ παίζει ξανά με τον κόσμο του στο γήπεδο, μετά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες που έχει δεχθεί. Ευχαριστούμε τον κ. Ιβάν Σαββίδη για την υποστήριξη, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πρωτεργάτης, προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Εύχομαι αυτή η γιορτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο!».

Ο Υπεύθυνος της εκδήλωσης «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης δήλωσε το πρωί του Σαββάτου από το χώρο της εκδήλωσης:

«Από τις 09.00 το πρωί συγκεντρώνουμε τρόφιμα στο χώρο έξω από τη Θύρα 1, ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ, τα παιδιά των Ακαδημιών με τις οικογένειές τους, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών παραδίδουν τρόφιμα για τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης. Είμαστε ευχαριστημένοι και η προσέλευση αναμένουμε να κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του αγώνα. Το απόγευμα πέντε φορτηγά θα φύγουν για τις Μητροπόλεις, προκειμένου να παραδώσουν την ποσότητα που θα συγκεντρωθεί. Ήδη από την περασμένη Τετάρτη, τρεις τόνοι τυροκομικών έχουν διανεμηθεί, όπου οι Μητροπόλεις μας υπέδειξαν. Από την πλευρά μου καλώ ξανά όσους θέλουν να έρθουν. Εμείς θα είμαστε εδώ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα