Βραβεύτηκε για το γκολ με τον ΠΑΣ ο Πίτι (pics)

Βραβεύτηκε για το γκολ με τον ΠΑΣ ο Πίτι (pics)

bet365

Ο μέσος της Λαμίας, Πίτι, παρέλαβε στο ΔΑΚ το βραβείο για το Best Goal της 29ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, με τον μεγαλομέτοχο των Φθιωτών, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να κάνει την απονομή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει στη φετινή προσπάθεια των «κυανόλευκων» να διακριθούν στη μεγάλη κατηγορία, παίζοντας καθοριστικό ρόλο με τα 5 γκολ και τις 4 ασίστ του στην παραμονή τους.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Σεβίλλη - Σοσιεδάδ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πιο πρόσφατο τέρμα του Πίτι ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 29η αγωνιστική, στην οποία οι Λαμιώτες εξασφάλισαν και μαθηματικά τη «σωτηρία» τους. Σουτάροντας έξω από την περιοχή, μετά από περίτεχνη ατομική προσπάθεια, ο Πίτι πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, που βραβεύτηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής, στην ψηφοφορία που πραγματοποιεί η Superleague Σουρωτή με την Nova..

Ο Πίτι έλαβε 28.14% των συνολικών ψήφων, με το Σταύρο Τσουκαλά του Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί στη δεύτερη με ποσοστό 18.56% ενώ τρίτος θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με 12.31%.

Τη βράβευση έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (19:30), μετά την προπόνηση της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα