Κάμπος και Μαλεζάς είναι «ΟΚ» για Πλατανιά

Κάμπος και Μαλεζάς είναι «ΟΚ» για Πλατανιά

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος και ο Στέλιος Μαλεζάς πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (3/5) και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς με τον Πλατανιά. Αύριο η βράβευση του Πρίγιοβιτς.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (3/5) και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/5) κόντρα στον Πλατανιά, αν και είναι πολύ πιθανόν ο Κάμπος να προφυλαχθεί ενόψει τελικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Παρασκευή (4/5) η βράβευση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Κρητικούς, μέσα από διάφορες ασκήσεις ανάπτυξης, κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και αμυντικής συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Στέλιος Μαλεζάς και Τζάλμα Κάμπος συμμετείχαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ εκτός έμειναν οι Τιμπό Μουλέν και Παναγιώτης Γλύκος που συνεχίζουν θεραπείες για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η προπόνηση της Παρασκευής (04.05) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30 και στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας, η βράβευση του MVP της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα