Παρέμεινε και ο Αποστολόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παρέμεινε και ο Αποστολόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά τους Σκόνδρα και Τζημόπουλο ήταν η σειρά του Αποστολόπουλου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο δεξιός μπακ των Ηπειρωτών συμφώνησε για διετές συμβόλαιο και την Πέμπτη (3/5) ανακοινώθηκε η συμφωνία.

Ο Αποστολόπουλος μετακόμισε το καλοκαίρι του 2017 στα Γιάννενα και μέτρησε 12 συμμετοχές στο πρτάθλημα και πέντε στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, υπέγραψε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για δύο ακόμα χρόνια έως το 2020.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλη, τη διοίκηση, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθ.Ποδοσδαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο και για την βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη τους όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα.

Τα Ιωάννινα και η ομάδα του ΠΑΣ είναι ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μου και θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό. Μαζί με τον κόσμο το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα δούμε την ομάδα μας όπως της αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα