ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κρίνεται το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Κρίνεται το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Κρίνεται το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Σήμερα (3/5, 14:00) στα γραφεία της Super League Σουρωτή θα κριθεί - εν πολλοίς - το μέλλον του Παναθηναϊκού αλλά και όσων ομάδων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στις 11/4, σε φιάσκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξελίχθηκε το προγραμματισμένο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού, καθώς δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης απαρτίας. 

Σήμερα καλούνται οι 16 ΠΑΕ να βρεθούν στα γραφεία του Συνεταιρισμού για τον ίδιο λόγο! Αρκεί, βέβαια, να είναι συνεπείς αυτή τη φορά.

Η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης γίνεται κατόπιν αιτήματος των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Λαμία, ΑΕΚ, Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης.

Η ουσία να είναι ψηφιστεί η τροποποίηση του κανονισμού περί υποβιβασμού όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

H ενημέρωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

 2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.