Η αινιγματική ανάρτηση του Πίτι (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Η αινιγματική ανάρτηση του Πίτι (pic)

bet365

O Πίτι συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία «κλείδωσε» η παραμονή για τους Φθιωτούς, ωστόσο με ανάρτησή του στο Facebook άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του στην ομάδα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ένα από τα highlights της 29ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή ήταν το καταπληκτικό γκολ του Πίτι απέναντι στον ΠΑΣ, στη νίκη των «νεοφώτιστων» με 2-1.

Η νίκη αυτή σηματοδότησε την οριστική παραμονή της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ στην κατηγορία για την επόμενη σεζόν και πλέον αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν επί τάπητος τα σχέδια για το ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις.

Σε αυτές τη διοίκηση της ομάδας θα απασχολήσει και το ζήτημα του 36χρονου Ισπανού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Με τον Πίτι έχουν γίνει συζητήσεις για ανανέωση, ωστόσο εκείνος σκέφτεται ακόμα το αν θα συνεχίσει στον σύλλογο, αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του ή θα σταματήσει και την καριέρα του συνολικά.

Κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, οι οπαδοί της Λαμίας τον χειροκρότησαν θερμά κι εκείνος αισθάνεται άνετα στην πόλη και την ομάδα, ωστόσο το γεγονός πως πριν λίγους μήνες γεννήθηκε το παιδί του και το προχωρημένο της (ποδοσφαιρικής) του ηλικίας τον κάνουν να σκέφτεται την παραμονή του.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και με ανάρτησή του στο Facebook, με μια φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του και το μήνυμα: «Ωραίο γκολ, ίσως το τελευταίο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα