Η αποθέωση του Πίτι στη Λαμία (vid)

Gazzetta team
Η αποθέωση του Πίτι στη Λαμία (vid)

bet365

Ο Πίτι ήταν ένα από τα πρόσωπα της αγωνιστικής, με το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και κατά την αντικατάστασή του, γνώρισε την αποθέωση από το κοινό των Φθιωτών.

Τότεναμ - Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το «τρίποντο» της Λαμίας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) της χάρισε τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στη Superleague Σουρωτή και για τη σεζόν 2018/19.

O Πίτι ήταν ο καλύτερος των Φθιωτών, σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δίνοντας την ασίστ στον Όμο για το δεύτερο γκολ της ομάδας τους, ενώ συνολικά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην κατηγορία με τον σύλλογο.

Φυσιολογικά ήρθε και η αποθέωση από τους οπαδούς της Λαμίας, κατά την αντικατάστασή του στο 89' της αναμέτρησης, όταν άφησε τη θέση του στον Άντρονικ. Όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ τον χειροκρότησαν, καταλαβαίνοντας πως ίσως αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπαν με τα χρώματα της ομάδας τους, καθώς το συμβόλαιο του 35χρονου λήγει κι εκείνος ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει τις διαθέσεις του για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το βίντεο του lamiasports:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα