Πέντε σερί χρόνια στο όριο ο Ολυμπιακός…

Πέντε σερί χρόνια στο όριο ο Ολυμπιακός…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα ενόψει της υποχρέωσης του Ολυμπιακού για το ευρωπαϊκό του διαβατήριο.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει σήμερα τον Παναιτωλικό αν θέλει να διασφαλίσει την 3η θέση της βαθμολογίας και το λεγόμενο καλό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια, μπορεί και να το κάνει, απλά αν φέρει το ίδιο η, καλύτερο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, που παίζει ίδια ώρα στη Λιβαδειά, αλλά ας έχουμε υπόψιν μας ότι το Περιστέρι δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και πάει φουλ για διπλό, απέναντι σε ένα Λεβαδειακό με αρκετές ελλείψεις.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού; Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά τίποτα λιγότερο από ένα ακόμη θρίλερ, όπως άλλωστε στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του περσινού πρωταθλητή…

Ούτως η, άλλως οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναιτωλικού είναι πάντοτε θρίλερ! Απλά έχουν καλό τέλος για τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό, όμως, που ήταν διαφορετικός τα προηγούμενα χρόνια…

Μία ματιά στα αποτελέσματα θα μας πείσει…

Πέρσι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1, με το σκορ 1-1 έως το 83’…

Πρόπερσι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0…

Το 2015 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0 με το 1-0 στο 70’ και το 2-0 στις καθυστερήσεις…

Το 2014 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1…

Και το 2013 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0 με γκολ στο 62’ και στο 75’…

Και οι πέντε δηλαδή νίκες του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Παναιτωλικού είναι οριακές. Κι όταν κερδίζεις πέντε ματς σε πέντε χρόνια στο όριο, σημαίνει ότι κάθε φορά είσαι κοντά στο να καείς, αλλά τελευταία στιγμή το αποφεύγεις…

Κι επειδή διάβασα ότι ο Παναιτωλικός έρχεται στον Πειραιά με πολλά προβλήματα. Δύο ουσιαστικά παίκτες του λείπουν, ο μπακ Μαρινάκης κι ο μέσος Μάρκος Πάουλο. Κάποιες άλλες απουσίες του μικρό νόημα έχουν: ο αμυντικός Ροντρίγκες είναι τραυματίας εδώ και τρεις μήνες κι ο Κλέσιο είναι πλέον εδώ και πολύ καιρό ρεζέρβα.

Οι επικίνδυνοι παίκτες του Αγρινίου παίζουν όλοι. Εννοώ την τετράδα που βάζει και φτιάχνει όλα τα γκολ. Το δεκάρι, τον Μάζουρεκ (3 γκολ και 2 ασίστ), τα εξτρέμ Ντίαζ (5 γκολ και 4 ασίστ) και Ρόσα (5 γκολ και 3 ασίστ) και τον σέντερ φορ Μόρναρ (9 γκολ και μία ασίστ). Αυτοί έχουν βάλει τα 22 από τα 31 γκολ της ομάδας τους! Κι όλοι οι άλλοι σημαντικοί παίκτες του Αγρινίου θα είναι παρόντες, ο κόφτης Μπεχαράνο, ο γκολκίπερ Κυριακίδης κι ο αμυντικός Μιχάϊ. Απλά αυτοί οι τέσσερις μπροστά είναι η δύναμη του πυρός και παίζουν πολύ καλά την αντεπίθεση.

Στο δε τελευταίο παιχνίδι του, στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός δεν άφηνε απλά χώρους για αντεπιθέσεις, στρέμματα άφηνε…

Παρεμπιπτόντως, βασικός κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος θα είναι ο Χουτεσιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.