Μοντέστο: «Ο Ιμπραϊμοβιτς λειτουργούσε σαν να είναι ανώτερος, πάντα έκανε χειρονομίες»!

Μοντέστο: «Ο Ιμπραϊμοβιτς λειτουργούσε σαν να είναι ανώτερος, πάντα έκανε χειρονομίες»!

Δημήτρης Τομαράς
Μοντέστο: «Ο Ιμπραϊμοβιτς λειτουργούσε σαν να είναι ανώτερος, πάντα έκανε χειρονομίες»!

bet365

Ο Μοντέστο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Γαλλία κατέκρινε τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους αντιπάλους του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Τι επισήμανε και για Ολυμπιακό.

Ο Μοντέστο ήταν καλεσμένος σε γαλλική εκπομπή στην τηλεόραση που παρουσιάζουν οι Γουίλιαμ Γκαλάς, Φρανκ Λεμπέφ και Εμάνουελ Πετί. Στο SFR Sport 1 τον προσφώνησαν ως αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και ο ίδιος μίλησε για πολλά θέματα.

Από τον Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Ολυμπιακό. Για τον 'Ίμπρα' ο Κορσικανός δεν είχε να πει καλά λόγια για την συμπεριφορά του. «Ο Ιμπραϊμοβιτς λειτουργούσε σαν να είναι ανώτερος μες στο γήπεδο. Ήθελε να δείχνει πάντα ότι είναι πιο πάνω απ' όλους. Θυμάμαι πως δεν μου άρεσε αυτό. Επίσης μιλούσε πολύ και πάντα έκανε χειρονομίες ειδικά όταν έπαιζε με την ομάδα μου την Μπαστιά». Για τον Ολυμπιακό είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μία εξαιρετική εμπειρία και μία δουλειά με απαιτήσεις. Είμαι πολύ καλά εκεί. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Στην ομάδα μιλάνε κυρίως αγγλικά και ισπανικά αλλά μιλάνε και πορτογαλικά». Ο Μοντέστο μίλησε και για εμπειρίες του και ως παίκτης στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα