Αντωνίου: «Δείξαμε μέταλλο μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Δείξαμε μέταλλο μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, εξασφαλίζοντας μαθηματικά την παραμονή της στη Superleague για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «βυσσινί»:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα. Υπήρχε ψυχολογική κούραση από το ματς με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό. Έπρεπε να δώσουμε ένα κίνητρο σήμερα στα παιδιά.

Είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, 2 αναγκαστικές αλλαγές και δύσκολο έργο. Δείξαμε ομάδα με μέταλλο, όμως. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το διάστημα που είμαστε με τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπάθησαν αρκετά, μέχρι το 85 δεν απειληθήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος σκόραρε σήμερα θα κέρδιζε.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νοοτροπία που δείχνουν τα παιδιά. Απομένουν 2 παιχνίδια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για το πόσο εύκολο ήταν να παίξουν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να βρούμε κίνητρο. Όπως αγωνιστήκαμε, θεωρώ ότι το καταφέραμε ψυχολογικά. Γι’ αυτό είπα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν μεγάλη η στενοχώρια που χάθηκε ένας τελικός. Τα πιο πολλά είναι νέα παιδιά, έχουν μέλλον και συμβόλαια, με σωστή διαχείριση του υλικού θα έχουμε καλύτερο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα