ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει Ξάνθης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει Ξάνθης

bet365

Η προπόνηση της Παρασκευής (20/4) κύλησε με τα γνωστά δεδομένα σ’ ότι αφορά τις απουσίες (Μαλεζάς, Μουλέν, Μιχόγεβιτς) και με έμφαση γύρω από την τακτική ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη (22.04, 19:00) στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται. Την Παρασκευή το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι του επικείμενου αγώνα, με το τεχνικό επιτελείο να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές πάνω στα όσα θέλει να δει στο γήπεδο.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδι 5 Vs 2, πριν οι παίκτες χωριστούν σε δύο γκρουπ.

Όσο το πρώτο δούλευε στην τακτική με τον Ράζβαν Λουτσέσκου , το δεύτερο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ενώ για φινάλε διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Μαλεζάς , Μιχόγεβιτς και Μουλέν δούλεψαν ατομικά προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

To Σάββατο (21.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα