Παραμένουν εκτός Μαλεζάς και Μουλέν

Παραμένουν εκτός Μαλεζάς και Μουλέν

Gazzetta team
Παραμένουν εκτός Μαλεζάς και Μουλέν

bet365

Πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Τιμπό Μουλέν για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη. Ατομικό και ο Μιχόγεβιτς.

Η προπόνηση της Πέμπτης (19/4) ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση, με πρόγραμμα μαζί με μπάλα, ενώ η λίστα των τραυματιών παρέμεινε η ίδια δίχως κάποια αλλαγή.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ενέργεια και η διατήρηση της εκρηκτικότητας είναι ιδιαίτερα σημαντική στο κλείσιμο της σεζόν όπου οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι από τους πολλους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως δεν χάνει τη φρεσκάδα του και δουλεύει ώστε να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο μέχρι και το τελευταίο ματς, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προπόνηση της Πέμπτης, λοιπόν αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση με μπάλα μέσα από τουρνουά πέντε εναντίον πέντε. Οι Μαλεζάς , Μιχόγεβιτς ,Μουλέν συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα