Οργή λαού και εξηγήσεις από Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό!

Οργή λαού και εξηγήσεις από Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Οργή λαού και εξηγήσεις από Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό!

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ οργισμένοι μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών! Συζήτηση των οργανωμένων με τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου που προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για την τραγική κατάσταση του συλλόγου.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει ξεπεράσει τα όρια, μετά και τη νέα αφαίρεση των εννιά βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τις οφειλές του «τριφυλλιού» σε Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ που φέρνουν τους «πράσινους» αντιμέτωπους ακόμα και με υποβιβασμό! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βλέποντας τη διοίκηση του συλλόγου να αδιαφορεί και να ωθεί την ομάδα στον γκρεμό έχουν ξεσηκωθεί και αντιδρούν. Το απόγευμα της Δευτέρας αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, όπου διεξάγεται Δ.Σ.,προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για ό,τι έχει διαμορφωθεί.

Κάποιοι εξ΄αυτών ανέβηκαν πάνω και είχαν συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου. Οπως είναι λογικό ζήτησαν εξηγήσεις για όσα βιώνει ο σύλλογος. Ο παλαίμαχος άσος προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα και μεταξύ άλλων, όπως και η ανακοίνωση του κλαμπ, δεσμεύθηκε πως θα πληρωθούν οι δόσεις των παικτών που οδήγησαν στην αφαίρεση των εννιά βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα