Οι Σέρβοι για τον Βέλλιο ως αντί-Τζούρτζεβιτς

Οι Σέρβοι για τον Βέλλιο ως αντί-Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Οι Σέρβοι για τον Βέλλιο ως αντί-Τζούρτζεβιτς

bet365

Στην Σερβία υπάρχουν ρεπορτάζ και πληροφορίες που εμφανίζουν τον Βέλλιο ως τον αντί-Τζούρτζεβιτς τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Τι είπε ο διεθνής φορ στους Άγγλους.
Οι γείτονές μας ουσιαστικά υποστηρίζουν ότι ο Βέλλιος θα είναι ο αντι-Τζούρτζεβιτς. Τυπικά ο Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και ανήκει στην Φόρεστ, όμως σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για το μέλλον του. Όσο για τον Τζούρτζεβιτς είναι γνωστό και σας το έχουμε ήδη μεταφέρει πως δύσκολα μένει του χρόνου στον Πειραιά. Από μέρους του ο Έλληνας φορ πάντως μιλώντας στην Αγγλία δήλωσε πολύ χαρούμενος στην περίοδο του Καράνκα. Σε τοποθετήσεις του που φιλοξενούνται στη Νottingham Post έχει πει ότι «ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα πριν τον Γενάρη. Από τις πιο δύσκολες που είχα ποτέ. Είμαι όμως ένας παίκτης που δεν τα παρατά ποτέ. Δούλεψα σκληρά από τότε και ακόμα πιο πριν και από τότε που ήρθε ο νέος τεχνικός τα πράγματα για μένα είναι πολύ πιο καλά.
Είχα ξεκινήσει καλά την χρονιά από την προετοιμασία και πίστευα ότι θα ήταν η κορυφαία μου. Εάν όχι η κορυφαία μία από τις πιο καλές που θα έκανα ποτέ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αυτά γίνονται. Θα πρέπει πάντα να είσαι επικεντρωμένος στον στόχο σου και να παραμένεις με καλή και θετική αύρα και ανάλογη ψυχολογία. Και όταν μετά σου έρχεται η ευκαιρία να είσαι έτοιμος.
Δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν έπαιζα τόσο πριν. Δεν το ξέρω. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και εγώ πήγα καλά στην προετοιμασία αλλά μετά δεν είχα ευκαιρίες να παίξω και να προσφέρω. Δεν ξέρω τι έγινε. Με τον κόουτς Καράνκα είναι αλλιώς τα πράγματα. Είναι Ισπανός και παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα νιώθω ότι πάμε καλά και ότι θα έχουμε καλό μέλλον με αυτόν στην ομάδα. Για μένα είναι πολύ καλό που γύρισα στην ομάδα και ξαναπαίζω. Ένιωσα καλά και με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου. Μου αρέσει και μένα να εισπράττω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Οι φανς ήταν εξαιρετικοί μαζί μου. Προσωπικά αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να τα δίνω όλα στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα