Οι επαφές Μαρτίνς με διοίκηση - Κόντη και τα «θέλω» του Πορτογάλου

Οι επαφές Μαρτίνς με διοίκηση - Κόντη και τα «θέλω» του Πορτογάλου

Δημήτρης Τομαράς
Οι επαφές Μαρτίνς με διοίκηση - Κόντη και τα «θέλω» του Πορτογάλου

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την δυνατότητα να τα πει με Βαγγέλη Μαρινάκη, Φρανσουά Μοντέστο και Χρήστο Κόντη και ήδη έχει μία εικόνα για το τι θέλει από το ρόστερ του Ολυμπιακού.
Όπως διαβάσατε χθες ο Μαρτίνς θα έχει ενεργό ρόλο στις προσθήκες της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά και θα είναι για 3 - 4 κινήσεις για άμυνα, κέντρο και επίθεση.
Πιθανώς ένας στόπερ, ένας χαφ για τον άξονα, ένας εξτρέμ και ένας φορ να είναι οι επιλογές του. Ο Πορτογάλος που είχε επαφές με τους κ.κ. Μαρινάκη και Μοντέστο αλλά και κουβέντα και με τον Χρήστο Κόντη θεωρεί επιβεβλημένη την ενίσχυση της ομάδας σε κομβικές θέσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς μεταξύ άλλων επιζητά έναν σταθερό κορμό και σχεδόν 7 - 8 παίκτες που να παίζουν τακτικά και προφανώς θέλει πολλή και περισσότερη δουλειά στο αμυντικό σκέλος όπου ο Ολυμπιακός φέτος δέχθηκε αρκετά εύκολα γκολ. Δεν είναι ακόμα σίγουρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα δει το Ολυμπιακός - Κέρκυρα ή θα φύγει νωρίτερα για την πατρίδα του για να επιστρέψει φυσικά μετά ούτε ότι επρόκειτο να μιλήσει στους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα