Πίτι: «Όλοι θέλουν σαν τρελοί να συνεχίσω στη Λαμία»

Δημήτρης Ρούσσος
Πίτι: «Όλοι θέλουν σαν τρελοί να συνεχίσω στη Λαμία»

bet365

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα As, ο μέσος της Λαμίας, Πίτι, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει και του χρόνου ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

8ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Ισπανός μέσος των «κυανόλευκων», με 24 παιχνίδια και 4 γκολ στη φετινή Superleague, ανέφερε πως στο τέλος της σεζόν θα πάρει την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει στη Φθιώτιδα, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την παρουσία του μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η Λαμία είναι ένας σύλλογος που προβιβάσθηκε την προηγούμενη σεζόν και παλεύουμε για να μην υποβιβαστούμε. Έχω βάλει 6 γκολ, έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και οι οπαδοί της ομάδας θέλουν σαν τρελοί να συνεχίσω για έναν ακόμη χρόνο. Θα το σκεφτώ στο τέλος της σεζόν, αλλά εδώ αισθάνομαι υπέροχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα