Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός, δεν έγινε το Δ.Σ.! (pics)

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός, δεν έγινε το Δ.Σ.! (pics)

bet365

Σε φιάσκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξελίχθηκε το προγραμματισμένο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού, καθώς δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης απαρτίας. Ολα πλέον είναι ανοιχτά σε σχέση με τον υποβιβασμό των «πρασίνων».

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος είχαν στηρίξει την παραμονή του συλλόγου στην αλλαγή του κανονισμού για τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια, αλλά στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας δεν βγήκε απόφαση καθώς δεν υπήρχε απαρτία, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο!

Κατόπιν συνεννόησης, δεν παρέστησαν οι εξής ομάδες:

ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Πανιώνιος.

Αντίθετα, το «παρών» έδωσαν:

ΑΕΛ, Αστέρας, Κέρκυρα, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς.

Πάντως, δεν υπήρχε αποτέλεσμα, καθώς ο αριθμός τους δεν ήταν ικανός βάσει καταστατικού της διοργανώτριας αρχής για να υπάρχει απαρτία.

Μάλιστα, υπήρχαν κατηγορίες για ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλωνα, Ατρόμητο, γιατί, παρότι ζήτησαν τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, δεν έστειλαν εκπρόσωπο και απείχαν!

Πλέον το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά «στον αέρα» και το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αν δεν αδειοδοτηθεί για το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα