Φιλανθρωπική νίκη για τον Παναιτωλικό (vids)

Gazzetta team
Φιλανθρωπική νίκη για τον Παναιτωλικό (vids)

bet365

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να... τσεκάρει παίκτες από τα τμήματα υποδομής αντιμετώπισε ο Τραϊανός Δέλλας, το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσε ο Παναιτωλικός στη Ναύπακτο!

Χωρίς τους περισσότερους παίκτες της πρώτης ομάδας που ήδη απολαμβάνουν την πασχαλινή άδεια ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 στη Ναύπακτο τον τοπικό Αστέρα σε ματς που έγινε για την ενίσχυση του άτυχου ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Κώστα Δημόπουλου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε χάρη στα γκολ που πέτυχαν στο πρώτο μέρος ο Τσοκάνης και ο Γιαννιώτης.

Για τον Παναιτωλικό έπαιξαν οι: Σταματόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Γιαννιώτης Ηλ. (46’ Πριόνας), Τσοκάνης (60’ Σκιαδάς), Γιαννιώτης Δ. (46’ Μπακογιάννης), Χριστογιάννης (46’ Λιάβας), Τσιγγάρας (46’ Κοτρώτσος), Νταλακούρας (60’ Πανταζής), Βασιλούδης (46’ Ευθυμίου), Γεωργούσης (60’ Σκόνδρας), Μπελεβώνης Στ. (60’ Μπελεβώνης Χρ.), Βακράκος (60’ Παναγιωτίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα