Άρχισαν προπονήσεις με τους μεγάλους τρεις μικροί του Ολυμπιακού

Άρχισαν προπονήσεις με τους μεγάλους τρεις μικροί του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Άρχισαν προπονήσεις με τους μεγάλους τρεις μικροί του Ολυμπιακού

bet365

Οι Μάριος Βρουσάι, Απόστολος Μαρτίνης και Νικήτας Νικόλης είναι οι τρεις πιτσιρικάδες που άρχισαν από την Μ. Τρίτη προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Βρουσάι, μεσοεπιθετικός και μέλος της Κ-20 που έχει παίξει φέτος στο Κύπελλο με τους μεγάλους και έχει και μία ασίστ, είναι επαγγελματίας απο το 2016. Ο Βρουσάι άρχισε προπονήσεις από την Μ. Τρίτη.
Το ίδιο ισχύει και για δύο παιδιά από την ομάδα των Εφήβων: τον Νικήτα Νικόλη και τον Απόστολο Μαρτίνη. Ο Νικόλης είναι αριστερό μπακ, όμως έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ. Γεννημένος το 2002 και έγινε επαγγελματίας το 2018. Ο Μαρτίνης, γεννημένος το 2001, είναι αριστερό μπακ-χαφ. Είναι επαγγελματίας από το 2017. Και ο Νικόλης και ο Μαρτίνης είναι διεθνείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα