Τα γενέθλια του Μάτος με τους παίκτες του Άρη (pic)

Τα γενέθλια του Μάτος με τους παίκτες του Άρη (pic)

Gazzetta team
Τα γενέθλια του Μάτος με τους παίκτες του Άρη (pic)

bet365

Ο Λέο Μάτος γιόρτασε με καλή παρέα τα 32α γενέθλιά του και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ποδοσφαιριστές του Άρη!

Σεβίλλη – Μπάγερν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με εκλεκτή παρέα σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης γιόρτασε ο Λέο Μάτος τα γενέθλιά του με καλεσμένους ποδοσφαιριστές του Άρη. Δίπλα στον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Νέτο Γκουερίνο, και ο νεαρός παίκτης, Ζίμπα, που εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ομάδας με εισήγηση του 32χρονου μπακ.

Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και ο βετεράνος άσος και νυν ατζέντης, Βεριντιάνο Μαρτσέλο, με τον συνεργάτη του Μπρούνο Καρντόζο καθώς και δύο παίκτες του Άρη, ο Ντάρσι Νέτο και ο Πορτογάλος, Ούγκο Σόουζα, δείχνοντας πως ο αθλητισμός ενώνει.

Δείτε την φωτογραφία από το τραπέζι του Λέο Μάτος:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα