Θεοδωρίδης: «Δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού!»

Θεοδωρίδης: «Δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού!»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού!»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν έξαλλος με τους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μιλήσει σε έντονο ύφος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν είναι εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή! Είστε απαράδεκτοι! Είναι δυνατόν να σας παρέχουν η διοίκηση και ο πρόεδρος τα πάντα κι εσείς να ανταποδίδετε με αυτόν τον τρόπο; Ντροπή.

Με αυτά που κάνετε, δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού! Μπείτε στο ματς και γυρίστε το, αλλιώς μην επιστρέψετε καν στα αποδυτήρια στο τέλος», φέρεται να είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα