Το ESPN στην Τούμπα (pics)

Το ESPN στην Τούμπα (pics)

Το ESPN στην Τούμπα (pics)

bet365

Απεσταλμένοι του τηλεοπτικού σταθμού ESPN της Λατινικής Αμερικής βρέθηκαν σήμερα στην Τούμπα και μίλησε με τον Ροδρίγο Ρέι για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ.

Ένα εκτενές αφιέρωμα ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός ESPN για όλα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα και για το λόγο αυτό βρέθηκε σήμερα στην Τούμπα, όπου οι απεσταλμένοι του καναλιού μίλησαν με τον Αργεντινό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ροδρίγο Ρέι.

Ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει ο ίδιος στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα γεγονότα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στην επανέναρξη και φυσικά για την επιτήρηση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα