ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Συνεχίζει το παιχνίδι με την... φωτιά ο Αλαφούζος!

Συνεχίζει το παιχνίδι με την... φωτιά ο Αλαφούζος!

Συνεχίζει το παιχνίδι με την... φωτιά ο Αλαφούζος!

Καμία διάθεση από τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ να καλύψει άμεσα τα απαραίτητα για να διακανονιστούν οι οφειλες και να πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός. Όλο το βάρος ξανά σε χέρια άλλων και συγκεκριμένα στην ΕΠΟ.

Άσκολι - Μπάρι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ούτε και την δωδέκατη ώρα, ούτε καν πραγματικά την τελευταία στιγμή, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει να έχει καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς που είναι έτοιμος να προκαλέσει στον Παναθηναϊκό και φυσικά στον ίδιο, καθώς είναι έτοιμος να γράψει ιστορία υπογράφοντας τον υποβιβασμό του "τριφυλλιού" στην Β' Εθνική λόγω χρεών!

Οι "πράσινοι" έχουν δυο μέρες να διακανονίσουν σχεδόν εκατό υποθέσεις αλλά εκτός από έλλειψη χρόνου και στελεχών που πρακτικά καθιστά την αποστολή απίθανη ως προς την υλοποίηση της, δεν υπάρχουν και τα χρήματα από την πλευρά του μεγαλομετόχου για να "κινηθούν" με ταχύτητα τα γρανάζια της ιστορίας.

Τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να διαθέσει ο Αλαφούζος δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω και σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναικος δεν θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει έναν κανονικό φάκελο ακόμη και αν η ΕΠΟ δώσει δεκαπέντε μέρες παράταση, ακόμη και αν ο φάκελος του με τις εφέσεις κριθεί στις... καθυστερήσεις.

Με τα... ψίχουλα η ΠΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση να διακανονίσει ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και για ακόμη μια φορά ο "mr.ΣΚΑΪ" αφήνει την μοίρα του Παναθηναϊκού σε τρίτους και συγκεκριμένα την ΕΠΟ.

Στο αυριανό ΔΣ, ο Παναθηναικος πιέζει με κάθε τροπο να τεθεί το θέμα για την αλλαγή κανονισμού και να αρθεί η τιμωρία του υποβιβασμού. Κάτι που δεν το πέτυχε στην Σούπερ Λιγκ έστω και αν οι... φώστηρες που βρίσκονται στο πλευρό του μεγαλομετόχου ήταν σίγουροι για την αλλαγή! Όπως σίγουροι είναι άπαντες αυτή την στιγμή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ πως ο Παναθηναικος δεν θα υποβιβαστεί.

Τον τρόπο τον γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, καθώς από τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή μόνο σιγουριά δεν μπορεί να προκύψει αλλά αγωνία, φόβος και φυσικά οργή για τις κινήσεις μιας διοίκησης που άφησε το καράβι να ξύσει τα βράχια, έτοιμο για την μεγάλη πρόσκρουση που θα φέρει και την βύθιση...