ΑΣ ΠΑΟΚ σε Σαββίδη: «Υγεία, ευτυχία και υπομονή»

ΑΣ ΠΑΟΚ σε Σαββίδη: «Υγεία, ευτυχία και υπομονή»

Gazzetta team
ΑΣ ΠΑΟΚ σε Σαββίδη: «Υγεία, ευτυχία και υπομονή»

bet365

Μετά την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν η σειρά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να στείλει τις ευχές του προς τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα το 59ο έτος της ηλικίας του, με τη διοίκηση του ερασιτέχνη να του εύχεται «υγεία, ευτυχία και υπομονή, γιατί η επιμονή υπάρχει, στον επίπονο αγώνα του για ισονομία στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τις ολόθερμες ευχές του στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, με την ευκαιρία της εορτής των γενεθλίων του.

Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και υπομονή, γιατί η επιμονή υπάρχει, στον επίπονο αγώνα του για ισονομία στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα