Ρέι: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

Ρέι: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

Gazzetta team
Ρέι: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

bet365

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην πρώην ομάδα του, τη Γοδόι Κρουζ.

Ο Ροδρίγο Ρέι περιμένει, όπως λέει, να αρχίσει το πρωτάθλημα στο τέλος του μήνα, ενώ τονίζει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός στην Αργεντινή και από την οποία πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά ο Αργεντινός τερματοφύλακας είπε:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει και δεν παίζουμε ποδόσφαιρο τις τελευταίες 15 ημέρες. Λένε πως μπορεί να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες στο τέλος του μήνα».

Για τις αναμνήσεις του από την Γοδόι Κρουζ: «Αγαπώ την ομάδα και συνεχώς την παρακολουθώ. Παλεύει πάντα για το καλύτερο. Στο μέλλον κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη Γοδόι Κρουζ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα