Αποθεραπεία ο Μπλάζιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Αποθεραπεία ο Μπλάζιτς

bet365

Αποθεραπεία έκανε και την Πέμπτη (15/3) ο Μάρκο Μπλάζιτς στη Λαμία, με τους υπόλοιπους «κυανόλευκους» να προπονούνται κανονικά.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς δεν προπονείται κανονικά αυτές τις μέρες, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, από τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Σέρβος μέσος των Φθιωτών είχε γυρίσει το πόδι του την Κυριακή (11/3) απέναντι στους Βοιωτούς και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Δεν έχει κάτι το σοβαρό και ειδικά με την άνεση χρόνου που υπάρχει πλέον, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα είναι έτοιμος, όταν η Λαμία επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εξάλλου, σε δυο γκρουπ προπονήθηκαν οι νεοφώτιστοι την Πέμπτη, δίχως προβλήματα, με τους αμυντικούς να ακολουθούν πρωινό πρόγραμμα και τους μέσους και τους επιθετικούς το απόγευμα, υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ, κάνοντας ασκήσεις τακτικής.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (16/3, 18:00), η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα