Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ μετά την επίσημη διάψευση της UEFA

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ μετά την επίσημη διάψευση της UEFA

bet365

Τι σχολίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μετά τη επίσημη διάψευση της UEFA, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την εγκυρότητα ή μη του γκολ από τον Βαρέλα και οι νομικές κινήσεις τους.

Στον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχαν αντιδράσει έντονα και διέψευσαν κατηγορηματικά το θέμα, είδαν με ικανοποίηση την επίσημη διάψευση της UEFA στο όλο ζήτημα, που προέκυψε μετά από αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ από τον δημοσιογράφο Μάνο Σταραμόπουλο.

«Προφανώς τώρα και μετά τη διάψευση της UEFA ο κ. Σταραμόπουλος πρέπει να απαντήσει αν η «πληροφορία» που μετέφερε σε κρατικό ραδιόφωνο ήταν επηρεασμένη από τις παρουσίες του στις κληρώσεις της UEFA με τον κ. Δημάτο», σχολίασαν στη Μικράς Ασίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να καταγγείλει τον κ. Σταραμόπουλο και να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα