Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Αστόρι (pic)

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Αστόρι (pic)

bet365

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αρχηγού της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι έχει συγκλονίσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. O ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πέρυσι τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και μέσω tweet οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

Ο Αστόρι στην περυσινή σεζόν είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ και στα δύο ματς φορώντας τη φανέλα της Φιορεντινά. Ο αρχηγός των «βιόλα» έφυγε από την ζωή σοκάροντας τους πάντες...

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τον Αστόρι με τον «Δικέφαλο» μέσω tweet να αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή.

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νταβίντε Αστόρι και στη Φιορεντίνα. Ο ξαφνικός χαμός του είναι μια τραγωδία για το ποδόσφαιρο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα