Η ιατροδικαστής Ζαγγελίδου έστειλε το πόρισμα για τον Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Η ιατροδικαστής Ζαγγελίδου έστειλε το πόρισμα για τον Γκαρθία

bet365

Η γιατρός - ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου συνέταξε και απέστειλε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας το πόρισμα για τον Όσκαρ Γκαρθία. Τι τόνισε η ίδια στο Gazzetta.gr.
Το πόρισμα για τον τραυματισμό του Γκαρθία συντάχθηκε από την ιατροδικαστή κ. Ζαγγελίδου και εστάλη στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας. Η Ελένη Ζαγγελίδου τοποθετήθηκε σχετικά στο Gazzetta λέγοντας ότι «μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι από την εξέταση που κάναμε διαπιστώνεται ύπαρξη σωματικής βλάβης, που πρέπει να μεσολαβήσουν κάποιες ημέρες για να αποκατασταθεί. Το δικό μας σκέλος δεν αφορά την διαδικασία του αγώνα υπό την έννοια του αθλητικού δικαίου αλλά το ποινικό δίκαιο. Μας ζητήθηκε αυτή η εξέταση που την κάναμε και αποστείλαμε τα ευρήματά της». Η κ. Ζαγγελίδου αναφέρει στην εξέταση που έκανε στις 26 Φλεβάρη ότι το εύρημα ήταν μία διακριτή κάκωση προσώπου (σ.σ. θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης / εκχύμωσης).
Επίσης αναφέρει άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Επίσης η αξονική αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης που έγινε στις 27 Φλεβάρη είχε εικόνα ήπιου ευθειασμού.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα