Σενάριο με Δώνη - Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

Σενάριο με Δώνη - Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Σενάριο με Δώνη - Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

bet365

Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας συνδέονται με σενάριο που τους θέλει να βρίσκονται μέρος ενός πρότζεκτ με νέους επενδυτές για τον Παναθηναϊκό.

Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday Έλληνας επιχειρηματίας παίζει τον ρόλο του διαμεσολαβητή για την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το θέμα δεν είναι τόσο απλό, καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα ανταποδοτικά οφέλη και οι εγγυήσεις που θα λάβουν οι υποψήφιοι επενδυτές από την Κυβέρνηση.

Στο εν λόγω πρότζεκτ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης οι οποίοι προορίζονται-εφόσον προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο-σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα