Τα δεδομένα για Μασούρα και Καρατάσιο σε σχέση με Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Μασούρα και Καρατάσιο σε σχέση με Ολυμπιακό

bet365

Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει καλή άποψη για τους Μασούρα και Καρατάσιο.
Επίσημα ή ανεπίσημα δεν προέκυψε αντίδραση ή κάποια επιβεβαίωση του Ολυμπιακού επί των λεγομένων του Αλέξη Κούγια για τους Μασούρα και Καρατάσιο. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Λιμάνι υπάρχει πολύ καλή άποψη και για τους δύο παίκτες, θεωρώντας πως καλοί και ταλαντούχοι είναι αλλά και εξελίξιμοι και προφανώς ειδικά για τον Μασούρα που κάνει φέτος χρονιά με 21 ματς και 3 γκολ. Παράλληλα βάση των ίδιων πηγών οι δύο περιπτώσεις φαίνεται να βρίσκονται στην λίστα των Πειραιωτών από παίκτες από την ελληνική αγορά. Ο Μασούρας έχει και ομάδες που τον θέλουν από το εξωτερικό όμως εφόσον ο Ολυμπιακός επιλέξει να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του θα έχει τον πρώτο λόγο.
Ο 20χρονος Καρατάσιος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξί μπακ και φέτος έχει αγωνιστεί 175 λεπτά στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο 21χρονος Μασούρας από την άλλη που παίζει δεξί μπακ - χαφ και ακόμα και σε πιο δημιουργικούς ρόλους (σ.σ. φέτος έχει παίξει και στην άμυνα και στο κέντρο αλλά και μπροστά) κάνει μία πολύ καλή σεζόν όπως αναφέραμε ήδη με 1.280 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα