«Τσουνάμι» αποχωρήσεων, τέλος και το γραφείο Τύπου!

«Τσουνάμι» αποχωρήσεων, τέλος και το γραφείο Τύπου!

Νίκος Αθανασίου
«Τσουνάμι» αποχωρήσεων, τέλος και το γραφείο Τύπου!

bet365

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αποψίλωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς από την Πέμπτη αποτελεί παρελθόν το δίδυμο του γραφείου Τύπου, Γαρρής-Δρουκόπουλος. Απολύσεις κι άλλων υπαλλήλων.

Ντιναμό Κιέβου-AEK Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Το... τσουνάμι των αποχωρήσεων συνεχίζεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, είτε αυτοί βρίσκονται εκτός γραφείων ΠΑΕ όπως ο Χρήστος Παναγόπουλος είτε εντός όπως ο Αλέκος Σφυρής. Την Πέμπτη αρκετοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν την εργασία τους στο «τριφύλλι» ενώ όλο αυτό το διάστημα δούλευαν και έβαζαν πλάτη, όντας απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Προφανώς αυτή η κίνηση θα αποτελεί ένα είδος... επιβράβευσης.

Μεταξύ άλλων, παρελθόν αποτελεί το δίδυμο του Γραφείου Τύπου. Τόσο ο Σταμάτης Γαρρής όσο και ο Ανδρέας Δρουκόπουλος ανακοίνωσαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την αποχώρησή τους που αφήνει ορφανές τις θέσεις στο συγκεκριμένο τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα