Ο Αρετόπουλος στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Αρετόπουλος στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων) ορίστηκε από την ΚΕΔ ως ο «άρχοντας» της αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής (25/2, 19.30). Ο Σιδηρόπουλος στο Περιστέρι για τον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Εγιναν γνωστοί οι ορισμοί της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, όπου δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον 3ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτ/νίας) και Αλεξέας (Μεσσηνίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπυρόπουλος (Θεσπρωτίας).

Εξάλλου, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο πρώτος διαιτητής στο σημαντικό παιχνίδι του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ (26/2, 19.30), με βοηθούς τον Πετρόπουλο και τον Καρσιώτη και 4ο τον Τζοβάρα (Φθιώτιδας).

Αναλυτικά οι ορισμοί για όλα τα παιχνίδια:

Σάββατο 24/2

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4oς: Πουλημάς (Κέρκυρας), Παρατηρητής: Μητροφάνης (Αθηνών)

17:15 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Παρατηρητής: Μητρόπουλος (Μακεδονίας)

19:30 Παναθηναϊκός - Λαμία Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κοντιζάς (Πειραιά), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

Κυριακή 25/2

15:00 Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Μπούσμπαουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Μάνταλος (Καβάλας), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

17:15 Παναιτωλικός - Κέρκυρα Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά), Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

17:15 ΑΕΛ - Πλατανιάς Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Δευτέρα 26/2

19:30 Ατρόμητος - ΑΕΚ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα