Ενεργοποιήθηκε ξανά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ο Βρέντζος

Ενεργοποιήθηκε ξανά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ο Βρέντζος

Δημήτρης Τομαράς
Ενεργοποιήθηκε ξανά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ο Βρέντζος

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει ενεργοποιηθεί ξανά για τα καλά για τις ανάγκες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παραμένει στο πλευρό της ομάδας αυτό το διάστημα.

Ο κ. Βρέντζος από την στιγμή που είχε γίνει το deal με την Φόρεστ είχε αρχίσει να ασχολείται πιο έντονα με τις υποχρεώσεις της αγγλικής ομάδας. Το τελευταίο διάστημα όμως λόγω και των αναγκών της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και των αγωνιστικών προβλημάτων και κακών αποτελεσμάτων ενεργοποιήθηκε ξανά και πιο έντονα για τον σύλλογο. Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Βρέντζος ήταν διευθύνων σύμβουλος στο Δ.Σ. ενώ τώρα αναφέρεται ως απλό μέλος και CEO είναι ο Γιώργος Παύλου.

Ο κ. Βρέντζος ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά για να μιλήσει στους οπαδούς στην παρουσία τους στον Ρέντη μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ αλλά και εκείνος που... κατσάδιαζε τους ποδοσφαιριστές για εκείνη τους την εμφάνιση. Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα