Πούγγουρας: «Ο Βαρέλα είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ελλάδα»

Πούγγουρας: «Ο Βαρέλα είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Πούγγουρας: «Ο Βαρέλα είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ελλάδα»

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και την τριάδα των στόπερ του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα του Novasports:

Για το κλίμα στην ομάδα και αν απεικονίζεται από τον πανηγυρισμό του Βαρέλα κόντρα στην ΑΕΛ:

«Σίγουρα απεικονίζεται και φαίνεται σε όλους τους πανηγυρισμούς μετά τα γκολ εδώ και καιρό. Σίγουρα το κλίμα είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια και όσο κερδίζουμε – ακόμα και να μην κερδίζουμε αλλά πόσο μάλλον όταν έχουμε συνεχόμενες νίκες – τόσο θα καλυτερεύει και το κλίμα».

Για τον δικό του χρόνο συμμετοχής και αν υπήρξε περίπτωση να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο:

«Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, δουλεύω σκληρά και στις προπονήσεις και μόνος μου. Προσπαθώ να κάνω αυτά που μου ζητά ο προπονητής. Υπήρχε μία κουβέντα να πάω κάπου να πάρω παιχνίδια την χειμερινή περίοδο, αλλά στο τέλος έμεινα εδώ και θα παλέψω για το καλύτερο. Αν με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τα μυστικά του φετινού ΠΑΟΚ:

«Μυστικά δεν υπάρχουν. Είναι αυτά που ζητά ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα, η δουλειά που κάνει φαίνεται στο γήπεδο και αυτό είναι όλο».

Για το αν παίρνει πράγματα από Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά:

«Αυτή την στιγμή αλλά και από πέρσι η τριάδα που έχω μπροστά μου είναι η καλύτερη τριάδα στόπερ στην Ελλάδα και ίσως ο Βαρέλα να είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ελλάδα. Μπορώ να πάρω πράγματα και από τους τρεις, με βοηθούν στις προπονήσεις και μόνο να κερδίσω μπορώ από αυτούς».

Για την Λαμία:

«Μοιάζει με το στυλ παιχνιδιού της ΑΕΛ, αλλά θα έχει μία δυσκολία παραπάνω γιατί θα είναι εκτός έδρας. Όμως πάμε για τη νίκη 100% για να συνεχίσουμε το σερί και να πάμε για το πρωτάθλημα».

Για τον στόχο του νταμπλ:

«Κλειδί είναι να βλέπεις κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχει σημασία αν παίζεις ντέρμπι σε μερικές εβδομάδες, πρέπει να κοιτάμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι και να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε το νταμπλ γιατί ο στόχος μας δεν είναι ξεχωριστά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και τα δύο μαζί. Αυτό θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα