Απίστευτο: Ο διαιτητής Θάνος πήρε πίσω την αποβολή του Λεονάρντο!

Gazzetta team
Απίστευτο: Ο διαιτητής Θάνος πήρε πίσω την αποβολή του Λεονάρντο!

bet365

Ο Θάνος έβγαλε 2η κίτρινη στον Λεονάρντο μετά από φάουλ για τον Απόλλωνα, ωστόσο μετά από διαμαρτυρίες του Λεβαδειακού και διαβούλευση με τον επόπτη του πήρε πίσω την αποβολή!

Είναι σίγουρα κάτι που δεν συμβαίνει κάθε μέρα στα ελληνικά γήπεδα. Ο ρέφερι Θάνος σε φάση του 74' έβγαλε 2η κίτρινη στον Λεονάρντο και τον απέβαλλε. Ωστόσο μετά από διαμαρτυρίες από τον Λεβαδειακό και αφότου συζήτησε με τον έναν εκ των δύο εποπτών του αποφάσισε να πάρει πίσω την αποβολή και να δείξει κίτρινη στον Αντιλέχου (σ.σ. στο 75'), που επίσης ήταν στην ίδια φάση. Μετά από αυτό βέβαια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Απόλλωνα.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα