Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Έχουμε απαγόρευση από την UEFA, δεν μπορούμε να πάρουμε τον Κουλιμπαλί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Έχουμε απαγόρευση από την UEFA, δεν μπορούμε να πάρουμε τον Κουλιμπαλί»

bet365

O Βούλγαρος τεχνικός της Αστανά, Στάνιμιρ Στόιλοφ ισχυρίστηκε στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ουσμάν Καλιμπάλι, καθώς έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA στον σύλλογο του Καζακστάν.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο τεχνικός της Αστανά, Στάνιμιρ Στόιλοφ διέψευσε μιλώντας στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αστανά να ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Βούλγαρος τεχνικός ισχυρίστηκε πως λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από την UEFA, ο σύλλογος από το Καζακστάν στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές!

«Στην παρούσα φάση μας έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την UEFA. Όχι μόνο δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τον Κουλιμπαλί, αλλά ούτε καν σκεφτόμαστε για μεταγραφές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στόιλοφ στο gazzetta.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως πράγματα έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών της UEFA στην Αστανά, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί πως ο δήμος της πόλης καθοδηγεί τον σύλλογο, ενώ χρηματοδοτείται από από δημόσια εταιρία.

Η UEFA ερευνά το θέμα με συνέπεια να έχει μπει μπλόκο στις μεταγραφές. Η Αστανά για την ώρα μπορεί να προχωρήσει μόνο στον δανεισμό ποδοσφαιριστών με τις πληροφορίες του gazzetta.gr από το Καζακστάν να αναφέρουν πως στον σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία πως το πρόβλημα θα λυθεί στο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα