Στο Στάδιο περιμένουν τον ΠΑΟΚ για τις υπογραφές

Στο Στάδιο περιμένουν τον ΠΑΟΚ για τις υπογραφές

Gazzetta team
Στο Στάδιο περιμένουν τον ΠΑΟΚ για τις υπογραφές

bet365

O πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυταντζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, μίλησε εκ νέου για το θέμα της παραχώρησης του Σταδίου στον ΠΑΟΚ τα επόμενα τρία χρόνια.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο κ. Μητιντζής υποστήριξε ότι μεταξύ της διοικούσας επιτροπής και του ΠΑΟΚ υπάρχει προφορική συμφωνία για τη χρήση του γηπέδου, είτε για 2+1 χρόνια είτε για τριετία. Στις επαφές που προηγήθηκαν διευθετήθηκαν όλα τα ζητήματα (βελτιωτικά έργα, όροι συνύπαρξης με τον Ηρακλή, αποκλειστική χρήση συγκεκριμένων χώρων κλπ), που θα αφορούν στη χρήση του Σταδίου και θα περιγράφονται στο μνημόνιο συνεργασίας.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Φουλ επίθεση» στον «Libero 107,4», ξεκαθάρισε ότι για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας η επιτροπή περιμένει τον ΠΑΟΚ, που θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσει τις διαδικασίες, καθώς ο χρόνος αρχίζει και πιέζει από την στιγμή που πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες στους χώρους του γηπέδου σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ΟΥΕΦΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα