Ράσταβατς: «Όσα δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο τα πετύχαμε στο δεύτερο»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Όσα δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο τα πετύχαμε στο δεύτερο»

bet365

Την άποψη πως η Ξάνθη άξιζε κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Λεβαδειακό εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ακριτών, Μίλαν Ράσταβατς.

Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη πήρε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1 και έμεινε σε «τροχιά» Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα:

«Αξίζαμε κάτι καλύτερο από το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, ήμασταν περισσότερο πιεστικοί σε όλο το παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Δεν παίξαμε γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος το κάναμε και μετουσιώσαμε τις φάσεις μας σε γκολ».

Για τον Λεβαδειακό έκανε δηλώσεις ο Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό, που δεν βρέθηκε στην Ξάνθη, καθώς ήταν άρρωστος,

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως σε 10 λεπτά φάγαμε δύο γκολ και χάσαμε την νίκη. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, προσπαθήσαμε όλοι και για τον προπονητή μας που είναι άρρωστος. Αν ξαναπαίξουμε ο Λεβαδειακός δεν θα χάσει αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα