Στον Πλατανιά ο Νίλι

Θοδωρής Βασίλης
Στον Πλατανιά ο Νίλι

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Νίλι με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον Ισπανό άσο.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά είναι από την Παρασκευή (26/1) ο Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες ή Νίλι. Ο 24χρονος δεξιός μπακ με συμμετοχή και στην Μπαρτσελόνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες (Francisco José Perdomo Borges) ή Νίλι.

Ο 24χρονος (18.2.94) Ισπανός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 22.

Γεννημένος στη Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων, ο Νίλι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Las Palmas ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής. Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα C, ενώ τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στη 2η ομάδα.

Το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Las Palmas, ενώ το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην La Liga μπαίνοντας ως αλλαγή σε αγώνα με αντίπαλο την Σεβίλλη. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους “μετακομίζει” στην Βαρκελώνη και ενσωματώνεται στην Barcelona B.

Με προπονητή τον Λουίς Ενρίκε παίρνει συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα της Barcelona, μπαίνοντας ως αλλαγή σε εκτός έδρας αγώνα με την Hercules για το Κύπελλο, στη θέση του Ουμτιτί.

Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού πήρε μεταγραφή για την Albacete, όπου έμεινε για έξι μήνες πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Νίλι στην οικογένειά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα