«Καμία επαφή για Κουρμπέλη, μιλάμε μόνο για δανεικούς»

«Καμία επαφή για Κουρμπέλη, μιλάμε μόνο για δανεικούς»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Καμία επαφή για Κουρμπέλη, μιλάμε μόνο για δανεικούς»

bet365

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία επαφή για τον Κουρμπέλη όπως και για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας (Μάντσον), ενώ προσθέτουν πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Τσίμιροτ.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά να τονίζουν πως η όποια επαφή με τους «πράσινους» που έχει γίνει αφορά τους δανεικούς και μόνο.

«Επαφή για Κουρμπέλη δεν έγινε και πιθανόν δεν θα γίνει, όσο ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το ιδιότυπο καθεστώς», τόνιζαν στον στρατόπεδο του ΠΑΟΚ οι οποίοι πρόσθεταν πως ο διάλογος μεταξύ των δύο ομάδων αφορά τις υποθέσεις των δανεικών.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ ακόμα και γι αυτό το θέμα δεν είναι σίγουροι πως θα προχωρήσει αφού η αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ακόμα και με την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο μπορεί να καθυστερήσει και την υπόθεση των Κωνσταντινίδη - Μυστακίδη.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, επειδή τα δημοσιεύματαα είναι καθημερινά και αφορούν μεταγραφικούς στόχους όπως αυτό του Μάντσον, ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει γίνει καμία επαφή για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας.

Τέλος, για την θέση του Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν μέχρι την Κυριακή να έχουν καταλήξει στο ποιόν θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη από τις επιλογές που έχουν καταγεγραμμένες, ενώ ήδη την Πέμπτη έγινε και η πρώτη αξιολόγηση μιας λίστας παικτών που αφορά την θέση του αμυντικού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα